Wednesday, 29 July 2020

TimeWise Repair Volu-Firm Lifting Serum Advance...Serum Untuk Anti Penuaan.

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Hai korang semua...Apa khabar hari nii? Hari ni entri aku berkaitan dengan produk kecantikkan dari jenama Mary Kay lagi. Kalau korang pernah baca entri aku dan korang sedia maklum bahawa aku bukanlah seorang Konsultan Kecantikan Mary Kay... Tujuan aku hanya nak buat review tentang pengalaman aku menggunakan produk nii iaitu TimeWise Repair Volu-Firm Lifting Serum Advance.


Kebelakangan ini...aku banyak buat review tentang produk Mary Kay. Bila usia dah hampir mencecah ke 5 series dan terlibat dengan kerja-kerja luar melawat tapak projek yang terdedah dengan kerakusan sinaran matahari terik memancar.... memaksa diri aku untuk mencari produk yang sesuai dan terbaik untuk kulit aku nii. Dahulu mungkin aku tak berapa nak ambik kisah tentang penjagaan kulit aku nii sebab tiada menghadapi masalah yang serius. Masuk jer tahun 2020 nii...aku dah mula sibuk mencari produk penjagaan kulit (skincare) terutama untuk kulit muka. Sebabnyer kerana kulit muka aku senang sun burn...yang keduanya..ciri-ciri penuaan sudah mula berkunjung tiba. Oleh itu aku memilih untuk mencuba Mary Kay TimeWise Repair Volu-Firm Lifting Serum Advance. 


Bagusnya Mary Kay TimeWise Repair Volu-Firm Lifting Serum Advance ialah ia serum yang juga dapat menganjalkan kulit.

Kebaikan 
1. Menegang dan mengangkat kulit.
2. Mengenyalkan kulit.
3. Memulihkan keremajaan kulit dan keserian wajah.
4. Memulihkan kelembutan kulit.
5. Mengurangkan kehadiran garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher.
6. Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan kadar segera.

Seperti yang korang sedia maklum...produk Mary Kay nii memang agak mahal sikit harganya. Untuk Mary Kay TimeWise Repair Volu-Firm Lifting Serum Advance harganya RM 264.00 (29ml). Aku dah guna produk nii hampir 4 minggu...dan aku perasan kulit muka aku sedikit anjal...dah kurang nampak tembam.... Serum nii yang bestnya tidak melekit dan mudah menyerap ke dalam kulit dengan segera. Kulit tak nampak berminyak pun! Aku guna 2 kali pam pun dah mencukupi untuk merata keseluruhan muka. 

Sekian.

No comments:

Post a comment